Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.10.2009 18:24 - Българи, вижте какво е останало от нас!
Автор: zackv Категория: Забавление   
Прочетен: 669 Коментари: 0 Гласове:
0



Хора, българи, сънародници - погледнете на този линк. Става дума за една обикновена страница от News.bg, на която се дава информация за състоянието на страната в този момент. Говори се за страданията, мъката, объркването и болката на хиляди наши сънародници. Показани са снимки, цитирани са данни, информацията е обемиста, но точна и актуална.

Сега, погледнете под текста какви са коментарите на прочелите това съобщение. Аз го направих и… изгубих ума и дума! Ако не ни беше толкова “екзотичен” езика, щях да си помисля, че коментарите са писани от хора, които никага не са стъпвали в тази страна и съответно не се чувстват въобще обвързани с нея. После се сетих за реакцията на нашите туристи на станалото земетресение и съпътстващите го вълни - цунами в Индонезия, по-рано тази година. Тогава мнозина бяха шокирани от коравосърдечността на нашите “сънародници”, които намериха за уместно единствено да пояснят, че на тях рахатлъка не им се бил развалил, защото видите ли вятърът духал в друга посока и труповете на умрелите не им миришели… Та те си били изкарали добре почивката!?!

И ако тогава все пак някой може и да се е успокоявал с мисълта, че ставаше дума за събития на хиляди километри от нас, какво да кажем сега? Как да си обясним, че хора (впрочем, това наистина ли са хора, или моралните дегенерати нямат право да се наричат така?), родени и отраснали тук, в България, си разказват вицове и търсят забава по повод нещастието на наши сънародници?

Ако това е останало от т. нар. “български дух”, горка им майка на българите! По-добре да не се бях научавал да чета! Тоя резил наистина не се понася вече!

Какво е станало с нас бе, хора? Нима трябва да доказваме и на последните невярващи по света, че сме излишниш на тая земя и че без нас тя ще е едно по-добро място?

Отвратен съм!

Захари Върбанов

© Захари Христов Върбанов Всички права запазени.




Тагове:   хумор,   Какво,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zackv
Категория: Забавление
Прочетен: 130648
Постинги: 54
Коментари: 117
Гласове: 18
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930